A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Триває сьома доба героїчного протистояння українського народу російській орді. Станом на 9 год. 2 березня ситуація у нашій громаді стабільна.

Дата: 02.03.2022 09:51
Кількість переглядів: 182

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!
Триває сьома доба героїчного протистояння українського народу російській орді. Станом на 9 год. 2 березня ситуація у нашій громаді стабільна. Попередня ніч пройшла спокійно, без пригод, у всіх селах дотримання правопорядку забезпечували добровільні групи місцевої самооборони, які до ранку патрулювали території. Щира їм за це вдячність!
Сьогодні керівництво громади, працівники сільської ради та комунальні служби перебувають на робочих місцях, всі працюють у штатному режимі. Штаб місцевої самооборони підтримує цілодобову комунікацію з представниками сусідніх сіл Дніпропетровщини та селами в напрямку Нових Санжар.

 

Учора частину гуманітарної допомоги, зібраної у Нехворощі жителями села, відправлено в Полтаву для тимчасово переміщених осіб з Харкова і Сум. Іншу частину буде відправлено в Харків для українського війська. Поступово відправлятиметься і гуманітарка, зібрана в інших селах громади. Від імені захисників хочемо подякувати кожному, хто відгукнувся на прохання зібрати гуманітарну допомогу.

 

У разі виникнення надзвичайних ситуацій будемо негайно повідомляти вас усіма можливими засобами, тому зберігайте спокій, не панікуйте від повідомлень з Полтави про повітряну тривогу, стежте за новинами на цій сторінці.
Ще раз мусимо звернутися до жителів громади з проханням НЕ ЗАЙМАТИСЯ САМОУПРАВСТВОМ! Іноді це тільки шкодить оборонній справі! Усі свої наміри УЗГОДЖУЙТЕ З КЕРІВНИЦТВОМ ГРОМАДИ! Для прикладу: один дорожній знак, самочинно зірваний варварським способом, коштує від 6 до 11 тисяч гривень, і колись його доведеться поновлювати! Хоча при потребі знак можна демонтувати акуратно, не ламаючи водночас опори під нього. Те саме стосується й іншої інфраструктури, яка в багатьох випадках знищується необдумано та необґрунтовано, і це можна вважати свідомим шкідництвом.

 

Вірмо в НАШУ перемогу! Подякуймо нашим захисникам, які мужньо протистоять ворогу.
Всім бажаємо здоров’я, благополуччя і МИРУ!
З повагою –
керівництво Нехворощанської громади

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь