Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Станом на 9 год. 30 хв. 4 березня ситуація у нашій громаді стабільна. Ніч пройшла спокійно.

Дата: 04.03.2022 13:28
Кількість переглядів: 210

Фото без описуШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!
Почався дев’ятий день героїчного протистояння українського народу путінським зайдам. Станом на 9 год. 30 хв. 4 березня ситуація у нашій громаді стабільна. Ніч пройшла спокійно. Подякуймо добровільним групам місцевої самооборони, які до ранку чергували у селах громади, патрулювали території, аби не допустити правопорушень. Також дякуємо воїнам-захисникам за мужність і за те, що тримають оборону.
 
Разом з тим повідомляємо, що в такий неспокійний період на території громади можуть з’явитися не тільки постраждалі від ворожих обстрілів, а й люди, які прагнуть використати ситуацію у своїх корисливих інтересах. Випадків мародерства і крадіжок поки що не зареєстровано, проте у Нехворощі зафіксовано кількох чоловіків, які заходили у двори, стукали в будинки, називалися волонтерами і просили у господарів гроші нібито для наших солдат, вимагали продукти.
 
У зв’язку з цим звертаємо вашу увагу, що всі питання, у тім числі волонтерські, узгоджуються і координуються керівництвом громади. Тож «волонтери», які без попередження заходять у двори, можуть виявитися звичайними шахраями. Будь ласка, при виявленні незнайомих, а тим більше підозрілих осіб, не пускайте їх до своїх осель і не вступайте з ними в суперечки, а негайно повідомляйте керівників СТГ для оперативного реагування.
 
Вірмо в НАШУ перемогу! Хай Бог береже і вас, і наших захисників.
Здоров’я усім, добра і МИРУ!
З повагою –
керівництво Нехворощанської громади

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь