Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Усі ми подумки молимось за наближення Перемоги, і тут, в тилу, допомагаємо, чим можемо.

Дата: 09.03.2022 10:46
Кількість переглядів: 259

Фото без опису«Вставайте, кайдани порвіте,

І вражою злою кров’ю

Волю окропіте…».

Сьогодні ці слова нашого світоча і натхненника в боротьбі за волю Тараса Шевченка звучать актуально, як ніколи. 208-ма річниця з дня його народження припала на важкий період в історії України, на яку напали підступні москалі. Наші воїни мужньо боронять рідну землю, і найкращим подарунком до цьогорічного Шевченкового свята буде якнайбільша кількість знищеної техніки та живої сили ворога. Усі ми подумки молимось за наближення Перемоги, і тут, в тилу, допомагаємо, чим можемо.

Днями керівництво ТОВ «Агрофірма «Добробут» передало нашій громаді 120 кг свіжих ковбасних виробів. Їх роздали на блокпости, де ведуть чергування загони місцевої тероборони, внутрішньо переміщеним особам, а також українським воїнам на передову.

Досить зворушливими є моменти, коли просто небайдужі люди приносять на блокпости гостинці: теплі пиріжки, печиво, каву, чай, цукор, фрукти. Позавчора на блокпост у Нехворощі принесли новий електрочайник та електроподовжувач, «щоб хлопцям було чим заварити каву». Несли просто так, від душі, щоб підтримати чоловіків, які охороняють наш спокій.

Чимало жінок нашої громади, у тім числі й діти, добровільно долучилися до виготовлення маскувальних сіток. У Нехворощанській церкві «Слово життя» працюють над цим щодня, без вихідних, взявши зобов’язання виготовити до двадцяти сіток. Для цього небайдужі люди зносять їм необхідну сировину.

Ми свідомо не називаємо прізвища добродійників, бо знаємо, що такі люди є не тільки у Нехворощі, а й в інших селах громади. У Лівенському, приміром, прийняли й допомогли влаштуватися кільком родинам, яких біда погнала від рідної домівки.

Від керівництва громади кажемо кожному, хто допомагає словом і ділом, велике спасибі! Ми неодмінно назвемо імена усіх, хто не зостався осторонь, але вже після Перемоги, яка обов’язково настане, і

«на оновленій землі

Врага не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люде на землі».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь