A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

На Полтавщині за керування транспортними засобами в стані сп’яніння конфісковуватимуть автомобілі та передаватимуть їх для фронту

Дата: 12.03.2022 10:01
Кількість переглядів: 193

На Полтавщині Рада оборони області прийняла рішення про конфіскацію автомобілів у водіїв, які керуватимуть транспортом у стані алкогольного сп’яніння. У подальшому конфісковані транспортні засоби використовуватимуться Збройними Силами України, правоохоронцями та територіальною обороною для виконання завдань, пов’язаних із захистом Батьківщини від ворога.    

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, повідомив: «Таке рішення Радою оборони ухвалено під час робочої наради під головуванням начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, за участі обласних керівників правоохоронних органів, Збройних сил України та територіальної оборони.

Крім того, прийняте ще одне важливе рішення: в разі порушення громадянами обмежень комендантської години без обґрунтованих поважних причин, органи правопорядку доставлятимуть правопорушників у відділення поліції та долучатимуть їх до виконання громадських робіт строком до 24-ох годин. Також посилюється контроль за дотриманням заборони продажу алкогольних напоїв. Віднині в разі виявлення в торгівельних точках або на інших адресах алкогольних або спиртовмісних напоїв вся продукція буде вилучена та знищена на місці».

Нагадаємо, що заборона на торгівлю алкогольними напоями діє з 1 березня 2022 року.

https://www.adm-pl.gov.ua 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь