Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 22.03.2022 14:57
Кількість переглядів: 112

Фото без описуШановні односельці! Настає тепла весняна пора – час, коли люди починають випалювати сухостій. Вкотре нагадуємо: це КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО! За такі дії передбачені адміністративна та кримінальна відповідальність. А це штраф для громадян від 3060 до 6120 грн., для посадових осіб – від 15300 до 21420 грн. Ця відповідальність посилюється в умовах військового стану! Адже такі пожежі й задимлення території сприяють ворожій авіації та диверсійним групам, отож спалювання сухостою в даний час прирівнюється до пособництва загарбникам.

 

Повідомляємо вам, що в нашій громаді створено комісію, яка відстежуватиме і фіксуватиме всі факти спалювання сухостою і передаватиме їх правоохоронцям, які посилили контроль у цьому напрямі. Порушників не тільки штрафуватимуть відповідно до законодавства, а й забиратимуть на громадські роботи до 15 діб.

 

Також звертаємо вашу увагу, що в громаді налагоджено централізований збір твердих побутових відходів. Тому будь ласка, не викидайте сміття в кущі, придорожні смуги та покинуті двори! Якщо у когось є бажання самостійно вивозити свої відходи, то вивозьте їх тільки у відведені місця для їх тимчасового накопичення. Навіть в умовах війни ми повинні дбати про чистоту своєї території.

 

Вдячні всім за розуміння.
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь