Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 22.03.2022 14:57
Кількість переглядів: 96

Фото без описуШановні односельці! Настає тепла весняна пора – час, коли люди починають випалювати сухостій. Вкотре нагадуємо: це КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО! За такі дії передбачені адміністративна та кримінальна відповідальність. А це штраф для громадян від 3060 до 6120 грн., для посадових осіб – від 15300 до 21420 грн. Ця відповідальність посилюється в умовах військового стану! Адже такі пожежі й задимлення території сприяють ворожій авіації та диверсійним групам, отож спалювання сухостою в даний час прирівнюється до пособництва загарбникам.

 

Повідомляємо вам, що в нашій громаді створено комісію, яка відстежуватиме і фіксуватиме всі факти спалювання сухостою і передаватиме їх правоохоронцям, які посилили контроль у цьому напрямі. Порушників не тільки штрафуватимуть відповідно до законодавства, а й забиратимуть на громадські роботи до 15 діб.

 

Також звертаємо вашу увагу, що в громаді налагоджено централізований збір твердих побутових відходів. Тому будь ласка, не викидайте сміття в кущі, придорожні смуги та покинуті двори! Якщо у когось є бажання самостійно вивозити свої відходи, то вивозьте їх тільки у відведені місця для їх тимчасового накопичення. Навіть в умовах війни ми повинні дбати про чистоту своєї території.

 

Вдячні всім за розуміння.
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь