A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СЕЗОН ПРИБИРАННЯ ВІДКРИТО!

Дата: 23.03.2022 22:04
Кількість переглядів: 236

Фото без описуДва дні дружно трудилися жителі Шедієвого, Лівенського та Маячки, аби навести лад на своїй території та наблизити весну. Бо незабаром із землі почне пробиватися молода зелень, тож до цього часу треба встигнути прибрати торішнє листя, траву, сухі гілки дерев.

 

В усіх названих селах на толоку вийшли працівники виконкому. Крім них, у Маячці добре потрудилися працівники навчального закладу, дитсадка «Перлинка», Будинку культури і бібліотеки, магазину ПП Сакевич. У Лівенському – теж закладу культури й бібліотеки. У Шедієвому – сільського клубу, ФАПу й дитсадка «Веселка».
Особливо хочемо звернути увагу, що до прибирання сільської території долучилися сім’ї тимчасово переміщених осіб – харків’яни, котрі живуть у приміщенні колишньої Лівенської школи. Саме там вони погодилися навести порядок, а працівники виконкому «озброїли» їх знаряддями праці – граблями, сокирами і носилками для знесення сміття докупи.
 
«Завтра толока продовжиться, бо ще не скрізь прибрали, – розповідає заступник голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН. – Плануємо завершити впорядкування парків і зон відпочинку. Потім регіональне керівництво СТОВ «Говтва» допоможе вивезти своєю технікою купи сміття, про це вже є з ними домовленість. А сьогодні хочу подякувати кожному, хто чепурить наші села».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь