A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні жителі нехворощанського відділку «кірова» організували «велике прибирання» на території кладовища.

Дата: 29.03.2022 18:09
Кількість переглядів: 142

Фото без описуСьогодні жителі нехворощанського відділку «кірова» організували «велике прибирання» на території кладовища. Вирубали і випиляли дикорослі кущі, вигребли суху траву і торішнє листя, знесли сміття на купи, які потім за допомогою техніки вивезуть на місце тимчасового накопичення твердих побутових відходів. Впорядкували не тільки периметр кладовища, а й багато могил, які давно не відвідують родичі.

 

Заради об’єктивності скажемо, що далеко не всі «кіровчани» та родичі похованих тут нехворощан дружно прийшли на толоку. Насправді прийшли всього кілька чоловік – найбільш свідомих, які розуміють важливість такої справи. Тому велика вдячність кожному, хто не залишився осторонь, не проігнорував, не сховався за слова «немає коли» й особисто доклав зусиль, аби кладовище стало чистішим. Бо в тому і є найвищий прояв доброї пам’яті й шани до померлих.
Так само дякуємо трудовому колективу нехворощанського дитсадка «Сонечко» та працівникам благоустрою, яких кількісно було більше, ніж «добровольців», і вони старанно й відповідально виконали свою роботу.
 
Місячник чистоти і благоустрою в нашій громаді щойно стартував і є надія, що до пасхальних днів, до яких українці традиційно чепурять свої оселі, двори й вулиці, кожна людина працездатного віку з нашої громади зможе сказати про себе: «І я брав(ла) участь у прибиранні!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь