Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«Велике прибирання» триває

Дата: 30.03.2022 21:36
Кількість переглядів: 177

Фото без описуУ кожному селі є громадські місця, що потребують постійного догляду. А весною – тим паче, бо всі їх належить причепурити, звільнити від сміття і торішнього листя. Кілька днів поспіль над цим працюють жителі Маячки і Лівенськог

 

У Маячці на толоку виходять трудові колективи навчальних закладів, Будинку культури і бібліотеки, амбулаторії та поштового відділення, СФГ «Ольвія» (Олег Тищенко) та магазинів приватних підприємців Сергія Сідаша, Віктора Сакевича та Віктора Войничого. А керівництво СТОВ «Говтва» в особі Костянтина Петровича Назарька традиційно допомагає технікою для вивезення сміття. Завдяки дружній роботі вже причепурили центральний парк Маячки, стадіон навпроти школи, придорожні смуги, а також кожен колектив навів порядок на закріплених територіях.
Так само і в селі Лівенське, де працівники Будинку культури, бібліотеки, магазину Валентини Сакевич та виконавчого комітету зробили чистими закріплені території, парку, зони навколо пам’ятника загиблим воїнам, автозупинки. А ще тут попрацювали і тимчасово переміщені сім’ї з Харкова, які не тільки навели порядок на подвір’ї колишньої школи, а й приєдналися до загальносільської толоки.
 
«Велике прибирання» триває не тільки у великих селах нашої громади. Особливо хочеться відзначити жителів Бурт, Губарівки і Рекунівки, які теж хочуть бачити свої маленькі села чистими й охайними, вони також у ці дні озброїлися граблями, сокирами та секаторами і попрацювали на славу.
 
Заступник голови СТГ Микола Завезьон висловлює подяку кожному, хто не стоїть осторонь цієї важливої справи і завдяки кому наша громада стає чистішою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь