Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«Велике прибирання» триває

Дата: 30.03.2022 21:36
Кількість переглядів: 167

Фото без описуУ кожному селі є громадські місця, що потребують постійного догляду. А весною – тим паче, бо всі їх належить причепурити, звільнити від сміття і торішнього листя. Кілька днів поспіль над цим працюють жителі Маячки і Лівенськог

 

У Маячці на толоку виходять трудові колективи навчальних закладів, Будинку культури і бібліотеки, амбулаторії та поштового відділення, СФГ «Ольвія» (Олег Тищенко) та магазинів приватних підприємців Сергія Сідаша, Віктора Сакевича та Віктора Войничого. А керівництво СТОВ «Говтва» в особі Костянтина Петровича Назарька традиційно допомагає технікою для вивезення сміття. Завдяки дружній роботі вже причепурили центральний парк Маячки, стадіон навпроти школи, придорожні смуги, а також кожен колектив навів порядок на закріплених територіях.
Так само і в селі Лівенське, де працівники Будинку культури, бібліотеки, магазину Валентини Сакевич та виконавчого комітету зробили чистими закріплені території, парку, зони навколо пам’ятника загиблим воїнам, автозупинки. А ще тут попрацювали і тимчасово переміщені сім’ї з Харкова, які не тільки навели порядок на подвір’ї колишньої школи, а й приєдналися до загальносільської толоки.
 
«Велике прибирання» триває не тільки у великих селах нашої громади. Особливо хочеться відзначити жителів Бурт, Губарівки і Рекунівки, які теж хочуть бачити свої маленькі села чистими й охайними, вони також у ці дні озброїлися граблями, сокирами та секаторами і попрацювали на славу.
 
Заступник голови СТГ Микола Завезьон висловлює подяку кожному, хто не стоїть осторонь цієї важливої справи і завдяки кому наша громада стає чистішою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь