Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Подяка всім, хто взяв участь у толоці. Спасибі всім трудовим колективам, які постаралися, аби рідне село зустрічало весну чистим, квітучим.

Дата: 02.04.2022 20:29
Кількість переглядів: 222

Фото без описуУ Соколовій Балці постійно дбають про чистоту і благоустрій, тому впорядковували територію ще з минулої осені. Зокрема, доглядали клумби, випиляли старі дерева біля кладовища, одне з них обнесли металевим парканом і пофарбували його. Проте певний об’єм робіт залишився і на весну. Тож з приходом теплих днів мобілізувалися на прибирання громадських територій села всі трудові колективи. Уже чимало зроблено трудовими колективами школи і дитсадка, торгових закладів, працівників виконкому сільської ради, будинку культури і бібліотеки. Впорядкували квітники, базарну площу, територію біля пам’ятників Слави і Т.Шевченку. Прибрали будівельне сміття за адмінбудинком, що накопичилося після ремонту покрівлі. Вивезти його допомогли Нехворощанський сільський комунгосп і трактористи місцевої агрофірми Ярослав та Іван БІГАРІ. А ще працівники виконкому прибрали територію з обох боків містка, що в центрі села.
 
Як розповіла заступниця голови громади Світлана КАЛІНІЧЕНКО, добре потрудилися і в Андріївці. Завідувачка сільським клубом Людмила ШАШКОВА самостійно привела в порядок закріплену та прилеглу території, обробила клумби. А депутати нашої громади Олександр ГРЕК та Людмила БУЛИГА організували односельців на впорядкування кладовища. Тож подяка всім, хто взяв участь у толоці. Спасибі всім трудовим колективам, які постаралися, аби рідне село зустрічало весну чистим, квітучим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь