Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Подяка всім, хто взяв участь у толоці. Спасибі всім трудовим колективам, які постаралися, аби рідне село зустрічало весну чистим, квітучим.

Дата: 02.04.2022 20:29
Кількість переглядів: 198

Фото без описуУ Соколовій Балці постійно дбають про чистоту і благоустрій, тому впорядковували територію ще з минулої осені. Зокрема, доглядали клумби, випиляли старі дерева біля кладовища, одне з них обнесли металевим парканом і пофарбували його. Проте певний об’єм робіт залишився і на весну. Тож з приходом теплих днів мобілізувалися на прибирання громадських територій села всі трудові колективи. Уже чимало зроблено трудовими колективами школи і дитсадка, торгових закладів, працівників виконкому сільської ради, будинку культури і бібліотеки. Впорядкували квітники, базарну площу, територію біля пам’ятників Слави і Т.Шевченку. Прибрали будівельне сміття за адмінбудинком, що накопичилося після ремонту покрівлі. Вивезти його допомогли Нехворощанський сільський комунгосп і трактористи місцевої агрофірми Ярослав та Іван БІГАРІ. А ще працівники виконкому прибрали територію з обох боків містка, що в центрі села.
 
Як розповіла заступниця голови громади Світлана КАЛІНІЧЕНКО, добре потрудилися і в Андріївці. Завідувачка сільським клубом Людмила ШАШКОВА самостійно привела в порядок закріплену та прилеглу території, обробила клумби. А депутати нашої громади Олександр ГРЕК та Людмила БУЛИГА організували односельців на впорядкування кладовища. Тож подяка всім, хто взяв участь у толоці. Спасибі всім трудовим колективам, які постаралися, аби рідне село зустрічало весну чистим, квітучим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь