A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

В Україні стартувала вседержавна ініціатива «Сади Перемоги», яка спрямована на ефективне використання всіх доступних земельних ділянок для вирощування продуктів харчування, щоб не допустити продовольчої кризи.

Дата: 09.04.2022 10:46
Кількість переглядів: 257

Фото без описуНАДВАЖЛИВО!!!
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!
У державі триває війна, окупанти нищать цивільну інфраструктуру міст і сіл, захоплюють або псують сільськогосподарську техніку, елеватори, вантажні термінали з метою створити в Україні проблеми з продуктами харчування. Навколо Києва уже знищені найбільші склади, де зберігалися стратегічні продуктові запаси.

 

За попередньою оцінкою Програми розвитку ООН, внаслідок віи?ни маи?же 30% населення потребуватиме життєво необхідноі? гуманітарноі? допомоги. Конфлікт безпосередньо торкнеться близько 18 млн осіб, понад 7 млн стануть внутрішньо переміщеними особами. Через військові дії у 2022 році Україна може недоотримати близько 42% щорічного врожаю зернових і зернобобових; 53% гречки; 68% помідорів; 36% картоплі, 46% цибулі; 38% моркви; 45% огірків, 32% капусти; 35% буряків та багатьох інших культур, що вирощувалися на території країни. На практиці це означає, що третина українців матимуть проблеми в отриманні достатньої кількості харчових продуктів – і це реальна загроза, яка вимагає швидкої та дієвої відповіді!

 

Зважаючи на це, в Україні стартувала вседержавна ініціатива «Сади Перемоги», яка спрямована на ефективне використання всіх доступних земельних ділянок для вирощування продуктів харчування, щоб не допустити продовольчої кризи. Зокрема, для вирощення овочів та круп’яних культур, продуктів борщового набору і т.д. та звернути увагу кожного жителя на те, що варто вже зараз подумати про своє самозабезпечення. Це дозволить мінімізувати втрати сільськогосподарських угідь, які сьогодні не можуть оброблятися через бойові дії.
 
Шановні земляки! Будь ласка, подбайте про свою продуктову безпеку! В умовах війни як ніколи актуальною є істина про весняний день, що рік годує. Земля у нас родюча і її вдосталь для того, аби виростити на ній овочі й запастися ними на зиму, аби потім почуватися в безпеці. Для цього треба всього лиш працелюбність та серйозне сприйняття нинішніх загроз.
 
Отже, долучаймося до акції і перемагаймо підлого ворога!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь