A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«Енергія майбутнього» – «Україна майбутнього: мир та процвітання»!

Дата: 15.04.2022 13:37
Кількість переглядів: 264

ДРУЗІ!
Сподіваємося, що більшість із вас зараз у безпеці та мають змогу не лише працювати і волонтерити, а й проводити час разом із своїми близькими. І що в цей час ви знаходите місце для мрій про те, якою буде Україна після Перемоги, як житиме, розвиватиметься, процвітатиме наша сильна і незалежна держава.
Пропонуємо мріяти про майбутнє України і створювати його разом. З цією метою оголошуємо новий етап уже відомого вам проекту «Енергія майбутнього» – «Україна майбутнього: мир та процвітання»!
В його межах закликаємо ваших дітей – хлопців і дівчат до 18 років – викласти мрії, ідеї, думки про Україну після Перемоги у вигляді творчих робіт.
 
ЯК ДОЛУЧИТИСЯ:
1. Підготувати творчу роботу. Наприклад: вірш, малюнок, оповідання, відео, фото, аудіо, діджитал-картинка, креслення, постер тощо;
2. Завантажити електронну копію своєї роботи на гугл-диск;
3. Отримати згоду від свого законного представника (одного з батьків або опікунів). Для цього потрібно:
- завантажити згоду: Згода;
- дати її заповнити та підписати своєму законному представнику. Можна зробити це на комп'ютері, а потім завантажити документ на свій гугл-диск або написати повний текст від руки, зробити фото і завантажити його на свій гугл-диск;
- додати посилання на заповнену згоду наприкінці гугл-форми.
4. Заповнити цю гугл-форму;
5. Обов’язково приєднатися до Viber групи проекту. Тут ви зможете поставити всі свої уточнювальні запитання та отримати ґрунтовну відповідь чи пораду. Також запрошуємо ставати членами нашої Facebook спільноти та підписуватися на нашу Instagram сторінку.
Термін подачі робіт до 27.04.2022 року.
 
За можливості надсилайте оригінали своїх творчих робіт на адресу м. Львів, вул. Рубчака, 27. Також їх можна залишити у спеціальних боксах у наших центрах евакуації у Трускавці, Івано-Франківську, Стрию та офісі ГПУ «Полтавагазвидобування» в Полтаві. Всі зібрані роботи ми обов’язково докладемо до вантажів з допомогою, які компанія відправляє захисникам країни.
 
За результатами проєкту ми створимо збірку робіт та оголосимо збір коштів, що будуть направлені на підтримку освітніх проектів і заходів для дітей, постраждалих від війни. Таким чином, друзі, через свою творчість ви зможете зібрати кошти на допомогу Україні, та зробити внесок у нашу перемогу! Детальніше про умови дивіться на фото нижче.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь