Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Дата: 14.04.2022 22:20
Кількість переглядів: 246

Фото без описуТриває п’ятдесята доба героїчної боротьби України проти росії. Немає жодного куточка в державі, якого б не зачепила ця війна. Тут у себе ми теж відчуваємо її, переймаючись проблемами вимушено переміщених осіб. Ми завозимо і роздаємо гуманітарну допомогу, яка надходить з різних джерел. Хотів би ще раз звернутися до переміщених осіб з проханням реєструватися у виконавчому комітеті, аби ми могли всіх охопити допомогою. Також у нас є можливість надати переселенцям у тимчасове користування невеликі земельні ділянки для вирощення овочів, адже сьогодні кожна сім’я повинна подбати про свою продовольчу безпеку.

 

На даний момент ситуація в громаді спокійна і контрольована. Добровольці цілодобово чергують на блокпостах, а вночі патрулюють вулиці сіл. У штатному режимі працюють апарат виконкому, всі служби, комунальне господарство.
Попри складні часи, ми продовжуємо працювати над вирішенням тих завдань, які ставили перед собою ще в мирний час. Зокрема, триває робота над поліпшенням надання послуг у галузі охорони здоров’я. Кілька днів тому на сесії затвердили керівника лікувального закладу, яка працюватиме над оформленням необхідних дозвільних документів, що прискорить запуск в дію оновленого Центру надання медичних послуг і позитивно вплине на медичну галузь в цілому в громаді.
 
З цього приводу мене часто запитують, чому на керівні посади беремо людей з інших громад. Відповідаю, що над вирішенням поставлених завдань головним є не те, звідки людина, а хто вона і який має за плечима управлінський досвід. Це не шкодить, а навпаки – підсилить команду виконавчого апарату. Якщо говорити конкретно про Інну КОБУ, то її призначили за результатами конкурсу – відкритої і прозорої процедури, в якій міг взяти участь кожен бажаючий. Призначили терміном на один рік, а далі вже буде оцінка її роботи за результатами. Відразу зазначу, що Інні Олександрівні належить пройти складний етап становлення нашої медичної галузі, сформувати навколо себе однодумців і вирішити низку важливих завдань. Сподіваюсь, у неї це вийде, якщо всі будемо допомагати їй.
Насамкінець хочу нагади кожному з вас, що наближаються Великодні свята. Дякую тим, хто вже навів порядок на прилеглих територіях і звертаюсь до тих, хто ще не встиг над цим попрацювати: будь ласка, подбайте про чистоту навколо своїх дворів. Для централізованого вивезення гілок дерев та іншого сміття, яке заборонено спалювати, НАСТУПНОГО ТИЖНЯ буде виділено транспорт – про конкретні дні, час і маршрути його руху повідомимо додатково.
 
Тож єднаймося навколо добрих справ!
Разом ми – Україна!
З повагою – голова громади
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь