Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Дата: 14.04.2022 22:20
Кількість переглядів: 228

Фото без описуТриває п’ятдесята доба героїчної боротьби України проти росії. Немає жодного куточка в державі, якого б не зачепила ця війна. Тут у себе ми теж відчуваємо її, переймаючись проблемами вимушено переміщених осіб. Ми завозимо і роздаємо гуманітарну допомогу, яка надходить з різних джерел. Хотів би ще раз звернутися до переміщених осіб з проханням реєструватися у виконавчому комітеті, аби ми могли всіх охопити допомогою. Також у нас є можливість надати переселенцям у тимчасове користування невеликі земельні ділянки для вирощення овочів, адже сьогодні кожна сім’я повинна подбати про свою продовольчу безпеку.

 

На даний момент ситуація в громаді спокійна і контрольована. Добровольці цілодобово чергують на блокпостах, а вночі патрулюють вулиці сіл. У штатному режимі працюють апарат виконкому, всі служби, комунальне господарство.
Попри складні часи, ми продовжуємо працювати над вирішенням тих завдань, які ставили перед собою ще в мирний час. Зокрема, триває робота над поліпшенням надання послуг у галузі охорони здоров’я. Кілька днів тому на сесії затвердили керівника лікувального закладу, яка працюватиме над оформленням необхідних дозвільних документів, що прискорить запуск в дію оновленого Центру надання медичних послуг і позитивно вплине на медичну галузь в цілому в громаді.
 
З цього приводу мене часто запитують, чому на керівні посади беремо людей з інших громад. Відповідаю, що над вирішенням поставлених завдань головним є не те, звідки людина, а хто вона і який має за плечима управлінський досвід. Це не шкодить, а навпаки – підсилить команду виконавчого апарату. Якщо говорити конкретно про Інну КОБУ, то її призначили за результатами конкурсу – відкритої і прозорої процедури, в якій міг взяти участь кожен бажаючий. Призначили терміном на один рік, а далі вже буде оцінка її роботи за результатами. Відразу зазначу, що Інні Олександрівні належить пройти складний етап становлення нашої медичної галузі, сформувати навколо себе однодумців і вирішити низку важливих завдань. Сподіваюсь, у неї це вийде, якщо всі будемо допомагати їй.
Насамкінець хочу нагади кожному з вас, що наближаються Великодні свята. Дякую тим, хто вже навів порядок на прилеглих територіях і звертаюсь до тих, хто ще не встиг над цим попрацювати: будь ласка, подбайте про чистоту навколо своїх дворів. Для централізованого вивезення гілок дерев та іншого сміття, яке заборонено спалювати, НАСТУПНОГО ТИЖНЯ буде виділено транспорт – про конкретні дні, час і маршрути його руху повідомимо додатково.
 
Тож єднаймося навколо добрих справ!
Разом ми – Україна!
З повагою – голова громади
Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь