Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Якісь «доброзичливці» допомогли йому розвалитися.

Дата: 27.04.2022 22:02
Кількість переглядів: 204

Фото без описуДва роки тому з ініціативи жителів нехворощанського відділку «двадцятий» звели дитячий майданчик. Не для власного «піару», а для малечі, якої в цьому «мікрорайоні» достатньо, щоб гойдалки не пустували. Навіть невеликий концерт у день його відкриття тут влаштували. А для безпеки пізніше обнесли майданчик парканом, який купила сільська рада. Фарбували його теж толокою, щоб місце відпочинку мало привабливий вигляд. І воно враз «ожило» дитячим гамором.

 

Тепер ви бачите на фото, що зосталося від того паркану. Як розумієте, він не сам розпався, хоч і виготовлений не з вельми міцного матеріалу. Якісь «доброзичливці» допомогли йому розвалитися. Треба думати, «допомагали» ногами, хоча дієвіше було б, якби гатили своїми головами – може хоч одна розумна думка в них з’явилася б. А заодно і совість прокинулася б від летаргійного сну. Хоча надій на те дуже мало…
 
«Такі витівки давно вже не дивина» – скажете ви і, на жаль, матимете рацію. І все-таки оце варварство змушує задатися лише двома запитаннями. Перше – невже ті, хто руйнував дитячий (!) майданчик, самі ніколи не були дітьми, чи не збираються мати дітей? Чому в їхніх гарячих головах не зронилася думка, що псують дитяче (!) майно, а не якусь забігайлівку для дорослих?
 
І друге. Нехворощани знають, а для сусідів уточнимо, що цей майданчик збудовано прямісінько під стінами майстерні товариства «Чиста криниця» – виробничого приміщення, яке цілодобово охороняється не гірше за режимний об’єкт. І охоронцями працюють не якісь вахтовики, а місцеві люди. То невже ніхто не бачив, не чув і не зміг відігнати горе-бешкетників? Зрозуміло, що за це ніхто премію не випише, ніхто за це не спитає, і взагалі, наглядати ще й за місцем дитячого дозвілля не входить у посадові обов’язки охоронців. Але якщо по-людськи, по-батьківськи врешті-решт? Зважаючи на те, що майданчик не вперше піддається атаці хуліганів.
 
Скоріш за все, ці питання так і зостануться риторичними


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь