A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

З перших днів російсько-української війни члени нехворощанської церкви «Слово життя» та її прихожани включилися у волонтерську роботу. Вони звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням долучатися до цієї благородної справи, яка наближає нашП

Дата: 29.04.2022 21:16
Кількість переглядів: 285

З перших Фото без описуднів російсько-української війни члени нехворощанської церкви «Слово життя» та її прихожани включилися у волонтерську роботу – виготовляли маскувальні сітки, збирали продукти, шили натільну білизну для наших солдат і т.п. Ця справа продовжується. Нині готують страви домашнього приготування: вареники, налисники, млинці, пряники, іншу солодку випічку, а також мариноване сало. Крім того, закупляють у магазинах цукерки, чай, солодкі напої й також відправляють захисникам України.

 

Члени церкви звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням долучатися до цієї благородної справи, яка наближає нашу Перемогу. Для виготовлення продуктів потрібні борошно, цукор, олія, волоські горіхи, для пошиття натільної білизни – тканина. Хто має можливість – поділіться. Можна просто прийти і допомогти у приготуванні страв. Будемо вдячні всім за небайдужість.
 
Більше інформації з цього приводу – за номером 050-185-43-59 (Ольга Пилипенко).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь