A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Діти – це наше щастя, заради якого хочеться жити і працювати

Дата: 01.06.2022 21:15
Кількість переглядів: 181

Фото без описуУ перший день літа, який традиційно є Днем захисту дітей, біля Нехворощанського Будинку культури зібралася малеча з батьками, дідусями й бабусями. Директорка закладу Ірина ДЯЧЕНКО та художній керівник Владислав ДІДЕНКО підготували учасникам свята розважально-ігрову програму, а перед тим працівники місцевого комунгоспу та відділу благоустрою подбали про порядок на майданчику з гойдалками і каруселями, виготовили і встановили нову пісочницю.

На початку святкувань присутніх прийшли привітати голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ та його заступниці Ольга ХОМЕНКО і Зоя КОРОЛЕНКО. «Діти – це наше щастя, заради якого хочеться жити і працювати, заради якого ми сьогодні виборюємо мир в Україні, – говорив у вітальному слові Віктор Олександрович. І пообіцяв, що мир обов’язково настане, і більше дітей приходитиме на масові заходи, бо дитинство – найпрекрасніша пора, і завдання дорослих – зробити так, щоб це дитинство було захищеним, радісним, безтурботним, і запам’яталося кожному хлопчикові й кожній дівчинці на все життя. Голова громади побажав присутнім гарного настрою, сонячного неба, успішного навчання і неодмінно скуштувати сьогодні якнайбільше солодких смаколиків.

Привітала малечу і т.в.о. начальниці служби у справах дітей виконкому сільської ради Анастасія ЖОРНЯК, яка побажала, щоб дитячі посмішки осявали нашу планету, і щоб кожна дитина зростала здоровою і щасливою.

Потім ведучі свята запрошували дітвору до ігор та конкурсів, а також взяти участь у майстер-класах, які проводили методистка Будинку дитячої та юнацької творчості Олена ІОПА та старшокласниця опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Вікторія ШЕВЧЕНКО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь