A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні давній друг нашої громади, начальник відділу комунікацій ГПУ «Полтавагазвидобування» Юрій ІСАЄВ завітав у Нехворощу з особливою місією

Дата: 15.06.2022 21:17
Кількість переглядів: 237

Фото без описуСьогодні давній друг нашої громади, начальник відділу комунікацій ГПУ «Полтавагазвидобування» Юрій ІСАЄВ завітав у Нехворощу з особливою місією: він приїхав як добровільний помічник волонтерської організації «Alba-Ukraine» і привіз черговий гуманітарний вантаж, цього разу призначений для немовлят з вимушено переміщених сімей, котрі живуть в нашій громаді. Особливість подарунка в тому, що його дбайливо збирали мами з Шотландії, на свої уподобання наповнюючи бебі-бокс. Тож у ньому не тільки одяг, взуття, ковдри, м’які іграшки, засоби гігієни, а й вироби ручної роботи – наприклад, вив’язані чи пошиті дитячі кофточки, костюми.

 

Вантаж опинився в Україні завдяки названій волонтерській організації «Alba-Ukraine» за сприяння Единбурзького муніципалітету (Шотландія), а на Полтавщині - стараннями невтомної київської волонтерки Олександри НІКІТІНОЇ. В цих наборах є багато необхідного дитині від народження до одного року. А в тому наборі, який приїхав до нас, навіть є записка від 12-річного хлопчика із Шотландії, написана українською мовою: «Любов перемагає війну». І це справді так!

 

Разом із заступницями голови СТГ Ольгою ХОМЕНКО та Зоєю КОРОЛЕНКО Юрій Федорович передав подарунки директорці Центру надання соціальних послуг Людмилі СЕРГЕЄВІЙ, служба якої розподілить їх між кількома родинами.

 

«Ми свідомо направляємо такі вантажі у маленькі сільські громади, – розповів Юрій ІСАЄВ. – Тут вони знайдуть своїх маленьких господарів, і це буде суттєва підтримка молодих сімей, котрі мусили з немовлятами шукати прихисток далеко від рідних домівок. А до вашої громади мені завжди приємно приїздити, бо тут гарно поставлена робота з переселенцями, вона має системний, продуманий характер. За це можна тільки подякувати керівництву вашої громади».

 

Невеликий, але дороговартісний подарунок Юрій ІСАЄВ привіз і для Нехворощанської школи. Її керівниці Тетяні ГРИЦАЙ передав колекцію «Корисні копалини» - чудовий наочний посібник для уроків з географії. Такі набори підготувала компанія «Нафтогаз України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь