A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

19 червня – ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 18.06.2022 22:19
Кількість переглядів: 203

Фото без описуДорогі наші медпрацівники, ветерани галузі! Ті, до кого кожний з нас звертається з моменту свого народження і протягом усього життя! Дозвольте мені від імені Нехворощанської об’єднаної громади, від себе особисто привітати вас із професійним святом! Прийміть слова глибокої вдячності за вашу благородну працю, за ваші теплі, надійні руки, які надають нам радість одужання, а значить і радість життя, за вашу відданість своїй справі.

 

День медичного працівника України – світле свято наших лікарів, фельдшерів і медсестер, водіїв «невідкладної допомоги», санітарок і лаборантів, тобто усіх тих, хто охороняє здоров’я жителів громади. У медицині немає другорядних професій – від кожного з вас, від вашої уваги, вашого терпіння, вашої самовіддачі залежить життя багатьох людей. Ви їх рятуєте від хвороб, лікуєте, ведете профілактичну роботу, яка не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості. І за це вам велика вдячність, шановні «люди в білих халатах»! Пишаюся кожним, хто в нашій громаді причетний до медицини.

 

Розумію, наскільки нелегко вам працювати в умовах реформування галузі охорони здоров’я, але вірю, що настануть кращі часи, коли для вас будуть і гідна зарплата, і достойні умови праці.

 

Щиро бажаю всім, хто турбується про здоров’я і життя громадян, бадьорості духу, завзяття, творчої наснаги та гарного настрою! Хай праця завжди приносить вам моральне і матеріальне задоволення! Нехай здійснюються мрії й задуми, а віра та оптимізм будуть вірними супутниками на все життя!

 

З повагою –
голова громади Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь