A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ШАНОВНІ МЕДИКИ НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ! Щиро вітаю вас із професійним святом!

Дата: 18.06.2022 23:20
Кількість переглядів: 180

Фото без описуШАНОВНІ МЕДИКИ
НЕХВОРОЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ!
Щиро вітаю вас із професійним святом!
Професія медика є однією з найшляхетніших, адже ви оберігаєте найцінніший дар, дарований Всевишнім, – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх.

 

Вдень і вночі ви поруч, аби вчасно допомогти хворому. Хоча в суспільстві медичну галузь оцінюють по-різному: від шанобливої вдячності до жорсткої критики, та попри все, ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок. І хоч сьогодні відбувається кардинальне реформування галузі, вірю, що попри всі труднощі та перешкоди, нам вдасться збудувати ефективну систему охорони здоров’я, яка гарантуватиме пацієнтам якісну й доступну медичну допомогу, а медикам – належний соціальний статус і рівень оплати праці. Першим кроком до цього є відродження Нехворощанського медичного закладу, що для мене особисто як народного депутата є справою честі. Вірю: мине небагато часу і ми святкуватимемо відкриття цього закладу. До цього прагне керівництво і вашої громади, і Полтавської області, цього чекаєте ви і ваші односельці.

 

Щиро вдячний всім медикам – ветеранам галузі й нинішнім лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, акушерам і санітаркам, лаборантам і господарським та адміністративним працівникам, всім, хто працює в наших медзакладах і аптеках, хто несе почесну вахту на сторожі здоров'я і життя громадян, – за милосердя, доброту й щедрість душі; за те, що лікуєте не тільки тіло, а й душу, даючи надію на зцілення!

 

Зичу вам непохитного здоров’я, радості, родинного затишку, великого людського щастя, злагоди в сім’ях та непохитної відданості обраній професії. Нехай здійснюються мрії й задуми, віра та оптимізм будуть вірними супутниками в житті, а праця завжди приносить радість і задоволення. Божого вам усім благословення та успіхів на професійній ниві! І дай вам Боже, щоб у боротьбі із хворобами ви завжди виходили переможцями!
З повагою – народний депутат України
Костянтин КАСАЙ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь