A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

У неділю, 26 червня, у приміщенні Андріївського сільського клубу о 15:00 год. відбудеться БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ, присвячений Дню Конституції України. Запрошуємо кожного з вас!

Дата: 24.06.2022 12:03
Кількість переглядів: 216

Фото без описуУСІМ! УСІМ! УСІМ!
ВАЖЛИВО!
Шановні жителі нашої громади!

 

У неділю, 26 червня, у приміщенні Андріївського сільського клубу о 15:00 год. відбудеться БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ, присвячений Дню Конституції України. Запрошуємо кожного з вас!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

 

Перед входом до глядацької зали буде встановлено запечатану скриньку для збору благодійних коштів. Кожен зможе вкинути до неї посильну для себе суму. Після завершення концертної програми на сцені у присутності глядачів скриньку відкриють і перерахують гроші, озвучать зібрану суму, яку відповідальні особи спрямують до благодійного фонду Сергія ПРИТУЛИ, котрий анонсував збір коштів на наймасштабніший проєкт — три ударні безпілотники «Bayraktar TB2».

 

У 1940-х роках наші батьки й діди збирали кошти на танкову колону «Полтавщина» і змогли здолати фашистів. Так само сьогодні й ми внесемо свою лепту на новітні «Байрактари», аби якнайскоріше здолати рашистів! Відтак об’єднуймося! Долучаймося! Відзначаймо державне свято з користю! Пам’ятаючи, що можливість святкувати маємо завдяки хлопцям, які зараз на передовій, і ми можемо їм допомогти! Тож, як каже Сергій Притула, – «Полетіли!». Зробімо і свій невеликий внесок у проєкт «НАРОДНИЙ БАЙРАКТАР»! Бо ми єдині, ми сильні, а значить ми приречені на перемогу!!!

 

Деталі щодо збору коштів на «Байрактар» – ось тут: https://itc.ua/.../pritula-ogolosiv-zbir-koshtiv-na-tri.../

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь