A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«ЛЕГКОГО ВАМ ЛЕТУ, ЛАСТІВ’ЯТА!»

Дата: 24.06.2022 23:29
Кількість переглядів: 262

Фото без описуВипускний вечір – радісне і водночас трішки сумне свято, бо це час розставання зі школою, дитинством, вчителями, і початок дороги у доросле, самостійне життя. «Яким воно буде?» – самі себе запитують в ці дні випускники. Хотілося б, щоб у ньому якнайменше було тривог і розчарувань, а побільше – здобутків, підкорення найвищих вершин.

 

Нинішній випускний у Нехворощанському опорному закладі, як і в кожній з тисяч українських шкіл, є особливим, бо помічений підступним нападом росії на східні та північні кордони України. На жаль, тривожні події торкнулися не тільки політиків та військових, а й дітей, нашу юнь, на долю яких випали спочатку ковід, потім війна, тож учням довелося навчатися онлайн. Про це з нотками гіркоти говорили перед присутніми і керівниця закладу Тетяна ГРИЦАЙ, і голова громади Віктор ДУБОВИЧ. «Ці прикрощі забрали у вас частинку гамірливого шкільного дитинства, тому хай майбутнє компенсує вам його успіхами у подальшому навчанні» – бажав юнакам і дівчатам Віктор Олександрович. А Тетяна Леонідівна запевнила, що кожен з нинішніх вісімнадцяти випускників у літопис навчального закладу вписав свою неповторну, яскраву, незабутню сторінку, тому школа пишається всіма вихованцями. «Нам завжди сумно відпускати у вільний політ своїх ластів’ят. На жаль, припинивши навчання у стінах школи, ми з вами не змогли реалізувати всі наші спільні плани, тож давайте передамо цю естафету молодшим школярам, а вас ми обов’язково запросимо і на відкриття «екокласу під відкритим небом», і на інші радісні події, що відбуватимуться тут. Упевнена, ви прийдете, бо шкільна пора житиме у вашій пам’яті завжди!».
Вручивши випускникам головні документи, які вони здобували у стінах рідного навчального закладу – свідоцтва про середню освіту і посвідчення тракториста-машиніста, до мікрофонів запросили і першу вчительку Тетяну Миколаївну ВОРОТНИК, і класних керівників Яну Юріївну МОСКАЛЕНКО та Тетяну Костянтинівну МОСКАЛЕНКО. Вони теж сказали багато теплих, щирих слів, що викликали у присутніх і посмішки, і сльози, і відчуття гордості за своїх дітей та онуків. Бо в актовій залі зібралися найрідніші – батьки, бабусі-дідусі, брати-сестри, щоб підтримати своїх випускників, розділити з ними радість свята.

 

Віктор ДУБОВИЧ не тільки поздоровив «винуватців» події, а й кільком з них, котрі мали найкращі успіхи у навчанні та брали активну участь в житті школи, вручив подарунки від керівництва громади.

 

Ще багато чого цікавого було в урочистій частині випускного вечора. І до завтрашнього ранку не раз лунатимуть побажання, щоб доросле життя повнилося новими перспективами і можливостями, блискучими ідеями та здійсненням заповітних мрій. Приймайте випробування з гордо піднятою головою і ніколи не опускайте руки. Будьте людьми, гідними поваги. У добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь