A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні вперше після тривалої перерви, Нехворощанський дитсадок «Сонечко» гостинно відчинив обійми для своїх маленьких господарів – дошкільнят.

Дата: 12.07.2022 21:48
Кількість переглядів: 175

Фото без описуСьогодні вперше після тривалої перерви, пов’язаної з відомими подіями в державі, Нехворощанський дитсадок «Сонечко» гостинно відчинив обійми для своїх маленьких господарів – дошкільнят. Щоправда, лише на літній майданчик, який працюватиме поки що через день по дві години. Про це повідомила директорка Анна ШЕВЧЕНКО і пояснила умови перебування дітей на подвір’ї закладу, вітаючи присутніх із започаткуванням такої роботи – важливої для розвитку дітей в соціальному оточенні. Бо діти опинилися у вимушеній ізоляції від однолітків, тому варто якнайскоріше виправити ситуацію, створити для малечі бодай мінімальні умови для перебування в колективі.

 

Близько двадцяти хлопчиків та дівчаток сьогодні знайомилися, разом з вихователями та музичною керівницею Іриною ДІДЕНКО робили ранкову зарядку, влаштовували ігри та змагання – словом, з користю проводили своє дозвілля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь