A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Благодійна акція «Доброзичливі нехворощанки».

Дата: 14.07.2022 22:18
Кількість переглядів: 251

Фото без описуЗ початку війни церква «Слово життя» с. Нехвороща започаткувала благодійну акцію «Доброзичливі нехворощанки». Ми, жінки, плели маскувальні сітки, виготовляли продуктові коробки, купували ліки та засоби гігієни для воїнів на передову, Котенко Катерина зі своїми помічницями шиють нижню білизну для військових. Також ми готуємо млинці та іншу їжу на замовлення Полтавського шпиталю для поранених бійців. Щоп’ятниці відвозимо все це волонтерам і регулярно отримуємо подяки та фотозвіти.

 

Але для безперебійної роботи нам постійно потрібні кошти, продукти, тканина, засоби гігієни, шкарпетки і т.п., а також ваша особиста допомога. З перших днів багато людей з нашої громади докладають зусиль, щоб наша діяльність тривала аж до повної ПЕРЕМОГИ над ворогом, і ми всім щиро вдячні за це. Долучайтесь і ви! Нам важливі кожна гривня і найменше зусилля, спрямоване на підтримку українських воїнів.

 

Наш рахунок у ПриватБанку: 5457082277314014 (Пилипенко Ольга Іванівна). На нього ви можете переказувати кошти, за які закуповується все необхідне для наших захисників (одяг та продукти).

 

050-185-43-59 – телефон Пилипенко Ольги Іванівни (за цим номером ви можете телефонувати, щоб дізнатися більше варіантів допомоги та всі деталі нашої благодійної акції).
Ми сильні, якщо діємо разом!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь