A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Минулої суботи, 16 липня, у Нехворощанському СБК пройшов розважально-розвиваючий захід для дітей середнього і старшого віку, в тім числі з внутрішньо переміщених сімей.

Дата: 18.07.2022 23:05
Кількість переглядів: 308

Минулої суботи, 16 липня, у Нехворощанському СБК пройшов розважально-розвиваючий захід для дітей середнього і старшого віку, в тім числі з внутрішньо переміщених сімей. Зібрала їх директорка закладу Ірина ДЯЧЕНКО, аби діти могли познайомитися між собою і надалі почуватися більш розкуто в новому для себе оточенні. «Адже підліткам теж потрібна соціальна адаптація, – каже Ірина Володимирівна. – Особливо тим, хто нещодавно приїхав у наше село, в них тут практично немає друзів і вони обділені увагою, вимушені годинами «зависати» на телефоні. Невдовзі хтось із цих дітей, можливо, піде до нашої школи, тому щоб якось «згладити» цей процес адаптації, ми вирішили проводити такі заходи. Це системна робота, яку взяв на себе наш Будинок культури, подібні зібрання будуть і надалі».
Цього разу діти у формі гри познайомилися між собою, кожен розповідав про себе та поділився особистими мріями, далі гуртом влаштували розважальні ігри.

 

Цікаво було спостерігати, як під кінець заходу діти вже досить жваво спілкувалися між собою, обмінювалися номерами телефонів, дехто навіть запрошував до себе нових друзів чи пропонував спільну прогулянку Нехворощею. Це, на думку І.Дяченко, в даному випадку є головний результат роботи дорослих з дітьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь