Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

На толоку вийшли колективи Андріївського дитсадка «Дзвіночок» та працівники благоустрою

Дата: 18.07.2022 23:07
Кількість переглядів: 363

Фото без описуЖителі Соколової Балки, Андріївки та Світлівщини мають своє улюблене місце відпочинку – пляж на березі річки Суха Маячка. Тут проводять дозвілля і дорослі, й діти. Звичайно, ця місцина час від часу потребує впорядкування. Тож сьогодні з ініціативи депутатки нашої громади Людмили Василівни БУЛИГИ на толоку вийшли колективи Андріївського дитсадка «Дзвіночок» та працівники благоустрою, а з ними – небайдужа жителька Андріївки Олена МАНУЙЛЕНКО. Гуртом викосили і вигребли траву, зібрали сміття, а також розгорнули два причепи піску, які завезли тракторами Нехворощанського сільського комунгоспу. Допоміг транспортом і місцевий фермер Василь Михайлович ДЕРЯГА.

 

Разом з тим два причепи глини завезли і для потреб Соколовобалківської школи. А щоб максимально використати техніку, яка буває у Соколовобалківському старостаті не кожного дня, заступниця голови СТГ Світлана КАЛІНІЧЕНКО попросила вивезти купи сміття з андріївського, світлівщинського та соколовобалківського кладовищ (що на першій бригаді).

 

Ось такий об’єм робіт виконали жителі громади. І кожен, хто брав у тому участь, заслуговує подяки.
На знімках видно, яким був пляж до і після прибирання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь