A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Завершальний концерт у рамках благодійної акції «Тримаймо стрій!» відбувся сьогодні у приміщенні Соколовобалківського СБК

Дата: 23.07.2022 22:02
Кількість переглядів: 181

Завершальний концерт у рамках благодійної акції «Тримаймо стрій!» відбувся сьогодні у приміщенні Соколовобалківського СБК. І як усі попередні – з численними оваціями на адресу учасників художньої самодіяльності, які з’їхалися з навколишніх сіл. Отож і соколовобалківці могли побачити ті чудові номери, які підготували аматори сцени до цих концертів. Перед глядачами поставали і дорослі, й діти, з танцями та піснями, в основному – на патріотичну тематику.

 

Присутніх привітала заступниця голови СТГ Світлана КАЛІНІЧЕНКО. Вона подякувала односельцям за те, що долучилися до благодійної акції, покинули домашнє господарство і прийшли на концерт підтримати наших захисників та самодіяльних артистів. Подякувала і їм за те, що об’їхали села громади і не втомилися, додали упевненості у перемозі. Бо співучу націю не здолати. Побажала усім здоров’я і найскорішого настання миру.

 

Традиційно під час концерту хвилиною мовчання вшанували тих чоловіків, які віддали своє життя за рідну землю, стримуючи російську навалу, бо завдяки таким воїнам ми маємо можливість збиратися на подібні заходи.
Слова подяки звучали і на адресу тих, хто зараз на передовій, хто дивиться смерті в очі й мужньо протистоїть путінським агресорам.

 

Наприкінці концерту комісія підрахувала зібрані кошти й оголосила результат: 10 тисяч 213 гривень. «А всього за три благодійні концерти, які пройшли у Нехворощі, Маячці та сьогодні у Соколовій Балці ми зібрали 33 тисячі 868 гривень, – оголосила голова лічильної комісії Світлана ЖИТНИК. – Усі ці кошти підуть на підтримку воїнів ЗСУ з нашої громади, про це ми обов’язково прозвітуємо перед нашими жителями».

 

Завершуючи концерт, представники художніх колективів дякували глядачам за щирі аплодисменти і нагадали, що ідея влаштувати такі заходи належить завідувачці Андріївського клубу Людмилі ШАШКОВІЙ, яка першою провела благодійний концерт. Потім цю ідею підхопила художня керівниця Шедіївського клубу Іванка ПОЛУХІНА, яка взяла на себе відповідальність організувати й провести концерти у Нехворощі, Маячці та Соколянці. І їй це вдалося! Тож велика подяка організаторам за надану можливість долучитися до загальної справи – допомогти захисникам наблизити ПЕРЕМОГУ.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь