A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Працівники КУ «Центр надання соціальних послуг Нехворощанської сільської ради» сьогодні провели флешмоб «Україна і Європа без торгівлі людьми!»

Дата: 29.07.2022 22:43
Кількість переглядів: 231

Фото без описуСеред найстрашніших порушень прав людини в сучасному світі є злочин, який має багато назв: «біле рабство», «торгівля людьми», «контрабанда людьми». Боротьба з торгівлею людьми визначена одним з пріоритетних напрямків діяльності Уряду України у сфері захисту прав людини. За період з 1991 по 2017 рік в нашій державі, за аналітичними даними Міжнародної організації з міграції, від торгівлі людьми постраждали понад 230 тис. українців. Чоловіки, жінки та діти потрапляють до рук работорговців як у своїй країні, так і за її межами. Особливої актуальності ця проблема набуває в умовах війни, яку розв’язала росія проти України і чимало наших громадян вимушені шукати притулку за кордоном.

 

Тож з метою привернути увагу жителів нашої громади до цієї проблеми та з нагоди відзначення 30 липня Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, працівники КУ «Центр надання соціальних послуг Нехворощанської сільської ради» сьогодні провели флешмоб «Україна і Європа без торгівлі людьми!».

 

Людмила СЕРГЕЄВА,
директорка КУ «Центр надання
соціальних послуг»

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь