A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні начальник господарського відділу галузі освіти Степан ЧЕРЕВИК разом з будівельником Дмитром ПЕРЕСІЧАНСЬКИМ побували в селі Маячка, де оглянули фасад головного приміщення Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких, адже його планують оч

Дата: 10.08.2022 09:33
Кількість переглядів: 137

Фото без описуТрадиційно літній період – час підготовки до зими. Нинішнього року всі будівельно-ремонтні роботи значно ускладнюються ситуацією в державі, адже існують проблеми з проплатою необхідних матеріалів. «Але попри це ми не повинні сидіти, склавши руки, і чекати більш сприятливих умов» – такі настанови постійно дає голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ своїм заступникам, керівникам комунальних установ. Завдяки їх активності в громаді з весни не припиняється впорядкування територій, всупереч дефіциту пально-мастильних матеріалів обкошуються узбіччя доріг, доглядаються парки та інші громадські місця.

 

Сьогодні начальник господарського відділу галузі освіти Степан ЧЕРЕВИК разом з будівельником Дмитром ПЕРЕСІЧАНСЬКИМ побували в селі Маячка, де оглянули фасад головного приміщення Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких, адже його планують очистити від вапна й пофарбувати водоемульсійною фарбою. Віктор Олександрович дав доручення провести всі роботи до кінця серпня, щоб першовересень Маячківська школа зустрічала з оновленим фасадом. Відтак уже завтра там встановлюватимуть риштування і почнуть роботи, в яких, за словами директора школи Василя МАСЛЕЯ, будуть задіяні працівники закладу, що значно прискорить хід виконання запланованого.
 
Водночас на території навчального закладу вже працює техніка Нехворощанського комунгоспу: обкошується територія, бульдозер готує місце для тимчасового накопичення твердих побутових відходів. Натомість у шкільної адміністрації – свої клопоти: зранку готувалися до проведення батьківських зборів.
 
Далі спеціалісти з будівельних питань оглянули задню стіну сільського Будинку культури, яка поступово руйнується. Дійшли висновку, що причиною такої біди є вода, яка після дощу стікає з даху і накопичується під стіною, довго стоїть там озерцями. В результаті фундамент просів, а стіна дала тріщини. За словами директорки БК Людмили ЛЕБЕДИН, це давня проблема, яку досі ніхто не брався ліквідувати. Порадившись, як зробити все надійно і з мінімальними затратами, будівельники вирішили спочатку спланувати водовідвід від приміщення, потім дійде черга до ремонту самої стіни.
 
Отже, різнопланових робіт ще багато і вони не припиняються як у Нехворощі, так і в селах нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь