A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

СПОРТИВНЕ СВЯТО У НЕХВОРОЩІ

Дата: 12.08.2022 22:45
Кількість переглядів: 144

Фото без описуСьогодні з нагоди Дня молоді на стадіоні для міні-футболу відбувся розіграш кубка серед юних футболістів з села Гупалівка сусідньої Дніпропетровщини, села Канави колишнього Кобеляцького району, села Михайлівки колишнього Машівського району та, звісно, господарів поля – нехворощан. Гравці ділилися на дві групи: 2008-2009 років народження (старша група) та 2010-2011 р. нар. (молодша група).

 

На початку зустрічі усіх присутніх привітали зі святом голова громади Віктор ДУБОВИЧ, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Нехворощанської СТГ Ірина ШЕРСТЮК та інструктор з фізичної культури ВО Юрій ЛЮБИМСЬКИЙ.
«Молодість і спорт – це споріднені поняття, тому зі спортом треба дружити постійно, щоб якнайдовше залишатися молодими, бадьорими, життєрадісними, – говорив юним гравцям Віктор Олександрович. – Я зараз переповнений почуттям гордості, коли бачу вас – молодих і життєрадісних, адже за вами – майбутнє країни, бо кожне покоління вносить свою частку в її розбудову, і вам у недалекому майбутньому належатиме теж зробити щось корисне для батьківщини. Тож хай над вами завжди буде мирне небо і світить сонце, хай все у вас вдається! І сьогодні хай переможе не тільки сильніший, нехай переможе дружба!».

 

Майже п’ять годин тривали футбольні баталії, насичені позитивними емоціями, гострими моментами, іноді розчаруванням, та частіше – радісними вигуками «Го-о-ол!». І ось настав момент підбиття підсумків та нагородження. Цю почесну місію виконали голова громади Віктор ДУБОВИЧ та заступниця начальниці відділу освіти Яна ІЛЬЧЕНКО.

 

Кращими гравцями сьогоднішніх змагань з міні-футболу визнано Андрія ДУБОВИЧА, який забив 7 голів у ворота суперників, Максима ЦИГАНСЬКОГО, Артема ШУЛЬГУ, Івана МЕЛЕШКА, Євгена ШЕЛЕМБУ, Артура РОМАНЧЕНКА і Давида БЕБІХА. Кожному з них вручили грамоти відділу освіти. Таку ж нагороду одержали й команди Михайлівського ліцею та села Канави.

 

Серед команд молодшої групи диплом за третє місце здобула команда ОЗ «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.», за друге місце – команда Гупалівського ЗЗСО І-ІІІ ст. і за перше місце – команда Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких, якій разом з дипломом вручили кубок.

 

Серед команд старшої групи диплом за третє місце одержала команда Маячківського навчального закладу, за друге – Гупалівського НЗ і за перше – господарі поля, тобто нехворощанські старшокласники, які також з дипломом взяли кубок.

 

Віктор ДУБОВИЧ подякував усім гравцям за участь у спортивному святі й запропонував на згадку про зустріч зробити колективні фото.

 

Олександр САВЧЕНКО,
інструктор з фізичної культури
та спорту Нехворощанського ВО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь