A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Надійшла велика партія медичних засобів: ліки, бинти, джгути, антибактеріальні засоби та засоби індивідуального захисту, шприци, хірургічні матеріали, фізрозчини, антибіотики тощо.

Дата: 16.08.2022 22:03
Кількість переглядів: 171

Фото без описуЗ історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу, особливо у тяжкі часи. Це неодноразово підтверджував і народний депутат України Касай Костянтин Іванович. Не вперше він передає нашій громаді гуманітарну допомогу. Цього разу від нього надійшла велика партія медичних засобів: ліки, бинти, джгути, антибактеріальні засоби та засоби індивідуального захисту, шприци, хірургічні матеріали, фізрозчини, антибіотики тощо.

 

«Це дуже суттєва підтримка нехворощанських закладів охорони здоров’я, бо тепер ми маємо запас медзасобів, щодня потрібних у нашій роботі, – кажуть директорка Нехворощанського ЦПМСД Інна КОБА та завідувачка Нехворощанської амбулаторії ЗПСМ Ольга ШЕВЧЕНКО. – Від медиків, наших пацієнтів та всіх жителів громади хочемо висловити велику подяку Костянтину Івановичу за небайдужість та увагу до сільської медицини. Цей подарунок від нього – не просто лікарські препарати, а надія, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Сьогодні, в умовах війни, дуже важливо відчувати таку підтримку».

 

Не обділили й амбулаторії Соколової Балки та Маячки, Шедіївський ФАП. У села цінні вантажі доставили голова громади Віктор ДУБОВИЧ та його заступниця Зоя КОРОЛЕНКО, там сільські медики також дякували за допомогу.
Крім цього, від Костянтина Івановича надійшли засоби гігієни для дітей та дорослих з особливими потребами, їх передадуть у Центр надання соціальних послуг.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь