A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у селі Шедієве, на знаменитій Тарасовій горі відбувся флешмоб до Дня Державного Прапора України.

Дата: 23.08.2022 16:56
Кількість переглядів: 192

СФото без описуьогодні у селі Шедієве, на знаменитій Тарасовій горі відбувся флешмоб до Дня Державного Прапора України. Дорослі й діти, всі охочі приєднатися до цієї патріотичної акції, прийшли у яскравих вишиванках. На початку всіх привітала адміністраторка відділу ЦНАПу виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради Марина РОМАНЕНКО й оголосила, що в рамках флешмобу буде піднято Державний прапор України на вежу зв’язку, що біля Тарасової гори. Виконати цю почесну місію згодився Дмитро ГРИГОРОВ – житель міста Курахове Донецької області, який на даний час мешкає в Шедієвому. Під схвальні оплески присутніх Дмитро Іванович став «підкорювати» висоту.

 

Нелегко це було, зважаючи на сильний південний вітер, що котився з берегів Орілі, нагадуючи кожному: скоро вже осінь… А коли прапор остаточно закріпився на вежі, пролунав Гімн України. Таким чином, синьо-жовтий стяг встановлено на найвищій точці у нашій громаді. Південніше від нього розкинувся краєвид, який бачили ще наші пращури-козаки, які будували й охороняли Українську оборонну лінію. Звідси споглядав шедіївський Лиман та білі хати-мазанки і світоч нашого народу Тарас Шевченко.

 

Другою частиною флешмобу стала «колективна вишиванка», що лягла не на полотно, а на тротуарну доріжку, яка веде до альтанок. Розфарбовувати її взялися і діти, й дорослі, долучилися до цього і заступники голови громади Микола ЗАВЕЗЬОН, Ольга ХОМЕНКО та Зоя КОРОЛЕНКО.

 

Насамкінець – колективне фото на згадку і побажання один одному найскорішої перемоги над ворогом, щоб наступні державні свята ми відзначали під таким же сонячним і тільки мирним небом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь