A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

На Полтавщині обирають власну марку воєнного часу «Гадяцьке сафарі»

Дата: 26.08.2022 19:47
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Розпочалося голосування за найкращий ескіз поштової марки «Гадяцьке сафарі» – марки воєнного часу для Полтавської області. 

Проголосувати можна в офіційному телеграм-каналі начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна – https://t.me/DMYTROLUNIN. Або ж на його сторінці у фейсбуці, залишивши номер вподобаної марки у коментарях, – https://www.facebook.com/lunin.official.

Результати голосування оприлюднять 31 серпня.

«Гадяцьке сафарі» – це перша марка Полтавської області воєнного часу. Вона повністю народна, бо ескізи створювали й обирають саме жителі регіону. Ми отримали майже 200 ескізів у різних стилях і техніках. І це прекрасно, що в нас є стільки ініціативних і талановитих людей. Отож, 9 ескізів, 7 днів голосування, щоб обрати переможця. І вже незабаром Полтавщина матиме марку «Гадяцьке сафарі». А до неї – подарунковий конверт і листівку», – зауважив Дмитро Лунін.

Ініціаторами цього конкурсу стали начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, голова облради Олександр Біленький та керівник Полтавської філії АТ «Укрпошта» Юрій Набасов. Проголосувати за марку можна також і на їхніх сторінках у соцмережах.

Завдання до конкурсних робіт звучало так: продемонструвати потужну роль Полтавщини в захисті країни та зміцненні незалежності нашої держави.

Марка «Гадяцьке сафарі» виготовлятиметься за проєктом «Власна марка».

Попередньо марки для голосування відібрало журі у складі полтавських художників Нато Мікеладзе й Олексія Соболевського, голови правління Полтавського обласного товариства філателістів Михайла Мелліна, а також ініціаторів конкурсу – керівництва Полтавської філії «Укрпошти», облради та ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь