A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

19 січня внаслідок бойового зіткнення з противником поблизу с. Благодатне Ольгинської селищної громади Волноваського району Донецької області загинув наш земляк, воїн Збройних Сил України Анатолій Володимирович ПЕТРЕНКО

Дата: 22.01.2023 10:24
Кількість переглядів: 138

Трагічна, сумна звістка прилетіла в Нехворощу з місць, де тривають жорстокі бої: 19 січня внаслідок бойового зіткнення з противником поблизу с. Благодатне Ольгинської селищної громади Волноваського району Донецької області загинув наш земляк, воїн Збройних Сил України Анатолій Володимирович ПЕТРЕНКО.

 

Народився він 13 грудня 1973 року в Нехворощі. У 1991-му з відзнакою закінчив місцеву школу. Певний час жив у рідному селі, займався підприємницькою діяльністю, потім пішов навчатися до Полтавського державного аграрного університету, де здобув спеціальність агронома. У 2014 році отримав другу вищу освіту в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка зі спеціальності «інженер-механік нафтових і газових промислів».

 

З 2004 року постійно жив у Полтаві, до 2017 р. працював на ПП «Полагропром», де пройшов службовими сходинками від торгового агента до начальника відділу продажу. Далі до 2022 р. працював менеджером з продажу в ТОВ «Чуб Агроконцепт». Після повномасштабного вторгнення російських окупантів добровольцем пішов до війська та захищав країну.

 

У 2012 році Анатолій одружився, має двох доньок.
Молодий, відкритий, щирий, добрий, людяний, справедливий... Таким він був, є і буде в пам’яті рідних, друзів, близьких, побратимів, однокласників.

 

Анатолій встиг зробити чимало для наближення Української Перемоги. З перших днів окупації він добровольцем пішов до війська і війну бачив на власні очі, не шкодував сил для знищення ворогів. Себе, на превеликий жаль, не вберіг.

 

Не хочеться вірити... Але мусимо.
Вічного спокою тобі, наш Герою! Дякуємо за життя, яке віддав в ім’я майбутнього Батьківщини! Спочивай з миром!
Вся Нехворощанська громада висловлює щирі співчуття мамі Анатолія - Ользі Яківні, дружині Наталії, донькам Ані й Владиславі, сестрі Валентині. Сил і витримки вам! Розуміємо, що ця втрата є непоправною, ваш син, чоловік, батько і брат був справжньою Людиною!

 

Про час і місце, де відбудеться церемонія прощання за загиблим воїном, повідомимо пізніше.

 

Наші воїни не пробачать жодної смерті українських захисників! Не пробачимо путінським окупантам! Своїх героїв пам’ятатимемо вічно! Бо ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, вони лиш відходять в інші світи, однак на Землі залишається жити світла пам'ять про них.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь