A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у кабінеті голови громади відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради.

Дата: 30.01.2023 20:19
Кількість переглядів: 86

Фото без описуОскільки воно було першим у новому році, Віктор Дубович спочатку побажав членам виконкому здоров’я, миру та успіхів у роботі на користь Нехворощанщини.

 

Упродовж тридцяти хвилин присутні розглянули більше десяти питань. Зокрема, про організацію громадських робіт у поточному році та про визначення закладів для проживання вимушено переміщених осіб на території громади. Затвердили графік прийому громадян працівниками сільради і план діяльності фінансового відділу на 2023 рік та його звіт за попередній період. Також затвердили склад комісії з питань здійснення контролю за призначенням компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, та склад комісії з визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг на професійній основі. Крім того, розглянули та обговорили питання «Про організацію конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів».

 

З перелічених питань інформували заступниця голови СТГ Зоя Короленко, секретарка виконавчого комітету Світлана Бугорська та начальниця відділу соціального захисту населення Юлія Раджабова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь