A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

29 березня з робочим візитом у нашій громаді побували голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін та голова Полтавської районної військової адміністрації Дмитро Романов

Дата: 30.03.2023 23:06
Кількість переглядів: 82

29 березня з робочим візитом у нашій громаді побували голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін та голова Полтавської районної військової адміністрації Дмитро Романов. Спочатку вони прибули на територію Андріївського ліцею Полтавської обласної ради, де їх зустрічали голова громади Віктор Дубович, його заступниці Ольга Хоменко і Зоя Короленко, а також директорка навчального закладу Оксана Борсук. Вона провела гостей територією ліцею, показала навчальні корпуси і розповіла про ремонтно-будівельні роботи, які вже проведено і які ще тривають тут.

 

Потім на запрошення В.Дубовича керівники поїхали в Маячку, де оглянули хід будівництва підземного укриття для дошкільного закладу «Перлинка». Почувши від очільника нашої громади відповіді на свої запитання, Д.Лунін схвально відгукнувся про підхід, обраний керівництвом і депутатами Нехворощанщини у справі вирішення проблеми з відсутністю укриттів для навчальних закладів, адже це будуть надійні і зручні споруди, що відповідають багатьом сучасним вимогам.

 

У Нехворощі Д.Лунін та Д.Романов оглянули приміщення дитсадка, реконструкцію якого планувалося почати ще рік тому, але на заваді стала війна. Відтак це питання поки що «зависло», але Дмитро Сергійович пообіцяв, що за першої нагоди сприятиме, аби ідея звести новий дитсадок була реалізована. Бо, як розповів йому В.Дубович, у цьому є велика потреба, адже зараз більше сорока дітей записані у дитсадок, крім того більше сотні дошкільнят з вимушено переміщених сімей живуть на території громади і частина з них також могла б відвідувати ДНЗ «Сонечко», аби були для цього кращі умови.

 

Натомість реконструйоване приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги вже стало «візитівкою» Нехворощі. Оглядаючи його сучасні фойє, коридори, кабінети, побутові кімнати, гараж для автомобілів екстреної допомоги, територію і парк медиків, керівники Полтавщини не приховували свого задоволення, адже далеко не кожна громада може похвалитися таким лікувальним закладом. Тому Д.Лунін відразу поцікавився, скільки медиків тут працює, скільки декларацій укладено з сімейними лікарями, яку територію обслуговує підприємство тощо. «А чого вам тут не вистачає?» - запитав у медичного директора ЦПМСД Олега Яковенка. «Лікарів, медичного устаткування, зокрема рентгенапарату та для УЗД, а ще автомобіля» - почув у відповідь. Дмитро Сергійович відразу ж запевнив, що обов’язково сприятиме тому, аби наш медзаклад поповнився сучасним обладнанням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь