A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні у кабінеті голови громади відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради.

Дата: 30.03.2023 23:13
Кількість переглядів: 71

Фото без описуПеред початком роботи Віктор Дубович привітав присутніх зі святом теплого Олексія і побажав, щоб нинішня весна була теплою, врожайною і неодмінно - переможною.

 

Майже півтора десятка питань розглянули члени виконкому за годину роботи. Стосувалися вони в основному проблем, які в компетенції відділу соціального захисту населення. Це, зокрема, підтвердження факту спільного проживання конкретних громадян, встановлення фактів здійснення догляду за недієздатними громадянами та встановлення опікунства, затвердження висновків опікунської ради, визначення способу участі батька у вихованні дитини, присвоєння поштової адреси конкретній садибі в с. Лівенське тощо.

 

З перелічених питань інформували начальниця відділу соціального захисту населення Юлія Раджабова, начальниця служби у справах дітей Анастасія Жорняк і начальниця відділу архітектури, містобудування, капітального будівництва та інвестицій Інна Чернуха.

 

Участь у засідання виконкому взяли заступниці голови СТГ Зоя Короленко, Світлана Калініченко та Іванна Полухіна, а також секретарка виконавчого комітету Світлана Бугорська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь