A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА ТА ЗАСОБИ ДЛЯ ІСНУВАННЯ ВПО В УМОВАХ ВІЙНИ ЗА ПІДТРИМКИ МІЖНАРОДНИХ ДОНОРСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Дата: 01.04.2023 00:06
Кількість переглядів: 71

Фото без описуВ умовах війни багато сімей покинули свої домівки на територіях, де проходять активні бойові дії. Багато переселенців знайшли свій прихисток у нашій громаді. Частина з них утримує тут підсобне господарство для забезпечення своєї сім’ї продовольством.

 

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), разом із виконавчими партнерами – Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних та об’єднаних громад України» та Асоціацією «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування», розпочали видачу кормів для домашніх тварин у Полтавській області. Координаторами проєкту на Полтавщині є Володимир Микійчук – виконавчий директор Асоціації «ПОАОМС», та Анжеліка Басаман.
Внутрішньо переміщені особи нашої територіальної громади та різні категорії домогосподарств теж отримали такі набори кормів для сільськогосподарських тварин і домашньої птиці. Це, зокрема, комплекти для годівлі свиней і курей-бройлерів – суміші БМВД, що містять висококонцентровані компоненти, а також кукурудзяні та пшеничні комбікорми. До цих наборів додавалися пам’ятки-рекомендації, як правильно згодовувати корми тваринам.
Забезпечення тварин кормами, мінеральними добавками та ветеринарними препаратами є важливим чинником для виживання наявного поголів’я і запобігання його швидкому скороченню.

 

Допомога сільських родин кормами для худоби є частиною Плану швидкого реагування ФАО і спрямована на підтримку сільських домогосподарств, які займаються тваринництвом, з метою задоволення потреб їхніх сімей у продовольстві та харчуванні.

 

Дякуємо благодійникам за суттєву підтримку наших людей у цей складний період!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь