Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Чергова недобра новина для Нехворощанського краю, для нашої громади...

Дата: 26.04.2023 21:02
Кількість переглядів: 177

Фото без описуСтрашно думати про втрати... Писати ще важче...
Чергова недобра новина для Нехворощанського краю, для нашої громади...

 

22 листопада минулого року, тільки-но переступивши поріг свого 45-річчя і боронячи нашу державу від російських окупантів, поблизу селища Курдюмівка Бахмутського району Донецької області загинув громадянин України, житель Нехворощанської громади РОЗСОХА Сергій Анатолійович. Відтоді тривалий час він вважався зниклим безвісти, і ось тепер тіло українського захисника, нашого земляка повертається в рідне село Маячка, у вічні обійми рідної землі.

 

Народився Сергій Анатолійович 21 листопада 1977 року у звичайній сільській родині Анатолія Степановича та Ганни Петрівни Розсохів. Закінчивши Маячківську школу, відразу почав працювати у місцевому колгоспі імені Щорса. Потім, як і в багатьох хлопців його покоління, була строкова військова служба. Повернувшись додому, працював комбайнером у місцевій агрофірмі. У 1998 році з однокласницею Тетяною Михайлівною Федоренко створили сім’ю, того ж року лелека приніс їм сина Владислава. Здавалося б, життя складається щасливо, наповнене приємними турботами про родину. Разом облаштовували власний будинок, саджали навколо нього сад. Сергій Анатолійович був доброзичливим і товариським, був дбайливим господарем, багато чого вмів робити своїми руками, мав чимало друзів, кумів, любив природу і рибалку…

 

Це просте людське щастя обірвала російська агресія. У 2015-2016 роках Сергій Анатолійович був учасником антитерористичної операції, службу ніс у високомобільній десантній військовій бригаді. Має медаль учасника АТО, орден Відмінника Збройних Сил України.

 

Життя кожного з нас змінилося в один день 24 лютого 2022 року, коли путінська орда затіяла повномасштабну війну проти України, обірвавши щасливе життя десятків тисяч таких сімей, як у Сергія Анатолійовича Розсохи. Він не міг без болю в серці спостерігати за подіями, які відбувалися в Україні. Його покликав обов’язок і він пішов боронити свою Батьківщину. Обіцяв рідним повернутися, та доля розсудила інакше…

 

Невблаганна смерть забрала у вічність нашого земляка, який відійшов у дзвонах слави праведним Героєм. Все сказане про Сергія Анатолійовича – це сказане про справжнього чоловіка, для якого обов’язок, сім’я, Батьківщина є не пустими словами, а стали життєвим дороговказом. Мабуть, основою цього є родина, в якій виховувався Сергій. Родина порядна, із справжніми українськими цінностями. І ми сьогодні висловлюємо найщиріші слова співчуття мамі Ганні Петрівні, дружині Тетяні Михайлівні, сину Владиславу, сестрі Тетяні Анатоліївні та всім родичам і друзям загиблого героя.

 

Родина втратила люблячого сина, батька, чоловіка, яким пишається вся Україна, пишається наша громада. Він залишиться назавжди у нашій пам’яті, а вдячність за його подвиг житиме у наших серцях вічно. Пам’ятаймо, що він поклав життя, аби сьогодні над нами було спокійне небо, аби в майбутньому ми жили у мирній квітучій Україні.

 

Маємо стовідсоткову впевненість, що помста побратимів Сергія Розсохи за загиблого українського воїна буде безжальною і переможною!

 

Час і місце скорботної церемонії прощання за загиблим воїном невдовзі буде на нашій сторінці в окремій публікації.
Герої не вмирають, вони залишаються жити у наших серцях!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь