Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Траурна церемонія прощання та вшанування пам’яті загиблого воїна, нашого земляка Сергія Анатолійовича РОЗСОХИ відбудеться 27 квітня

Дата: 26.04.2023 21:03
Кількість переглядів: 110

Фото без описуШАНОВНА НЕХВОРОЩАНСЬКА ГРОМАДО!
Повідомляємо, що траурна церемонія прощання та вшанування пам’яті загиблого воїна, нашого земляка Сергія Анатолійовича РОЗСОХИ відбудеться 27 квітня о 12:00 год. у селі Маячка, на його подвір’ї по вулиці Яблуневій.
Перед тим приблизно об 11:00 год. траурний кортеж рухатиметься з смт. Нові Санжари побіля села Шедієве. Просимо усіх небайдужих шедіївців у цей час вийти на центральну трасу і зустріти захисника живим коридором.

 

Будь ласка, живий коридор створюйте таким чином, щоб він не був розтягнутим на велику відстань.
З таким проханням звертаємося до жителів села Лівенське. Просимо створити коридор навпроти адміністративного будинку по вулиці Центральній.

 

Далі приблизно об 11:30 воїна зустрічатимуть земляки-маячківці. До них теж прохання створювати живі коридори на вулиці Центральній, у центрі села та на вулиці Локшина – компактно і багатолюдно, з квітами.
Після церемонії прощання Сергія Розсоху поховають на центральному кладовищі с. Маячка.

 

Ще раз просимо ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ долучитися до формування компактних живих коридорів шани того, завдяки кому настають мирні українські світанки.

 

Царства небесного, світлої дороги та непорушного спокою загиблому Герою Нехворощанщини!
Гідно провести захисника України за межу Вічності – це останнє, що ми можемо зробити в ім’я світлої пам’яті Воїна Небесного Війська.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь