A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗНАЙОМТЕСЬ: Наталія Миколаївна ФЕДОРЕНКО, сімейна лікарка Нехворощанської амбулаторії ЗПСМ.

Дата: 02.05.2023 22:43
Кількість переглядів: 208

Фото без описуЗНАЙОМТЕСЬ:
Наталія Миколаївна ФЕДОРЕНКО,
сімейна лікарка Нехворощанської амбулаторії ЗПСМ.

 

Народилася 9 квітня 1980 року в селі Ряське в родині вчителів. У 2003 році закінчила Полтавську медичну стоматологічну академію (нині це Полтавський державний медичний університет), одержавши спеціальність «сімейний лікар». Тривалий час практикувала у полтавських міських лікарнях, потім недовгий період працювала у фармацевтичних фірмах медичною представницею і менеджеркою з продажу, лікарем-консультантом з профілактичних питань. Два роки тому за сімейними обставинами з родиною переїхала з Полтави в село Михайлівка, де була вакантна посада сімейного лікаря.

 

Далі про себе розповідає: «Нещодавно в сім’ї сталася трагедія: раптово помер тато, і в моєму рідному селі Ряське мама залишилася сама, нам частіше треба її навідувати, а з Михайлівки дуже погана дорога. Тож стали думати, куди перебратися, щоб і робота була, і до Ряського зручно й швидко можна добиратися. Як бачите, нерідко дороги вирішують все! Вибір випав на Нехворощу, коли натрапили на публікації про цей медзаклад у мережі Інтернет. Захотіли побачити все на власні очі, приїхали сюди з чоловіком, подивилися, поспілкувалися з головою громади. Звичайно, ваша амбулаторія викликає захоплення, до того ж нам запропонували комунальне житло. Та й в цілому село гарне. Відтак погодилися, не довго думаючи. Не будемо загадувати наперед, але поки що маємо на меті жити і працювати тут постійно».

 

Наталія Миколаївна має чоловіка Павла Вікторовича, який займається приватним бізнесом, та двох синів – 14-річного Івана і 10-річного Назара. Нині вони закінчують навчальний рік у Михайлівці, а наступний почнуть у Нехворощі. «Вашу школу ми бачили ще тільки зовні, але багато позитивних відгуків уже чули про неї, – продовжує співрозмовниця. – А коли хлопці угледіли стадіон зі штучним покриттям, то були просто в захваті! Вони у нас великі любителі футболу».

 

Сьогодні у Наталії Федоренко – другий робочий день у Нехворощанській амбулаторії, за цей час встигла прийняти півтора десятка пацієнтів. «Спочатку навіть здивувалася, коли на прийом прийшли люди з сусідньої Дніпропетровщини, – каже вона. – З’ясувалося, що це звична практика, яка вказує на їх довір’я до нашого медичного закладу».

 

Надалі Н.Федоренко проводитиме виїзні прийоми і в Соколовобалківській амбулаторії.

 

З лікаркою в одному кабінеті працює медсестра Юлія Іванівна Шийка. Основний клопіт зараз в обох – оформлення декларацій. «З цим проблем не повинно бути хоча б тому, що багато моїх постійних пацієнтів з Ряського, Малої Нехворощі та інших сіл колишнього Машівського району вже зараз мають намір переукласти зі мною декларації, тобто вони готові їздити на прийом у Нехворощанський ЦПМСД навіть з Михайлівки, у кого є транспорт, попри незадовільну дорогу» – каже лікарка. І запрошує до себе на укладання декларацій жителів нашої громади та сусідніх з нею сіл, хто ще не встиг їх оформити з іншими сімейними лікарями.

 

З дозволу Наталії Миколаївни подаємо її номер телефону: 050-38-40-581.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь