Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Завершився тренінг «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Дата: 15.06.2023 23:43
Кількість переглядів: 55

Фото без описуЗавершився тренінг «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», що проходив для учасників з Нехворощанської та Новосанжарської громад. Тривав він загалом 6 днів, з яких чотири дні – всередині травня. Влаштований за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

 

Упродовж навчань були теоретичні та практичні заняття, під час яких тренери Ірина Дудка і Сергій Жук навчали збирати, аналізувати і використовувати наявні дані для вирішення найбільш важливих і нагальних потреб громади з метою зміцнення її стійкості.

 

Звісно, ці знання згодяться кожному в практичній діяльності, бо це сучасний підхід до вирішення тих чи інших конкретних завдань. Крім того, обидві громади невдовзі одержать він донорів тренінгу – Міжнародної організації з міграції (МОМ) планшети і ноутбук.

 

Без найменших перебільшень зазначимо, що тренінг проходив цікаво, змістовно, часом в ігровій формі, тому його учасники не нудьгували і з задоволенням опановували нові знання. Значною мірою слід завдячити в цьому досвідченим тренерам, а також колегам-новосанжарцям, бо разом вдалося створити дружню, невимушену атмосферу. Окрема подяка – керівництву і персоналу Новосанжарського санаторію-профілакторію «Антей» (директор Анатолій Бодрий), на базі якого ми збиралися, навчалися, тренувалися, відчуваючи при цьому комфорт і піклування про кожного учасника.

 

І ось настав час завершувати наші зустрічі. На згадку залишаться колективне фото і сертифікати, що засвідчують пройдені навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь