Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Одинадцятеро випускників проводжав сьогодні у доросле життя Нехворощанський ліцей

Дата: 16.06.2023 23:52
Кількість переглядів: 73

Фото без описуОдинадцятеро випускників проводжав сьогодні у доросле життя Нехворощанський ліцей. На урочистості прийшли рідні «винуватців» свята, гості, вчителі.

 

Відкриваючи захід, ведуча Надія Дмитрівна Шерстюк запросила присутніх вшанувати хвилиною мовчання захисників України, які віддали своє життя за те, щоб ми могли зібратися на випускний вечір, щоб над нами було спокійне небо…

 

Із закінченням навчального закладу дітей привітала його керівниця Тетяна Леонідівна Грицай, вручила свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти і посвідчення тракториста-машиніста категорії А1, грамоти адміністрації ліцею. Тепле слово мовила про кожного випускника і кожну випускницю, з гордістю відзначивши, що всі вони є першими випускниками закладу в його статусі ліцею. Нагородила подяками і батьків – за витримку, розуміння і допомогу в навчально-виховному процесі.

 

Щасливої дороги в майбуття бажала вже вчорашнім ліцеїстам начальниця відділу освіти Ірина Миколаївна Шерстюк, вручила подарунки від імені голови громади Віктора Дубовича.

 

Напутні слова звучали і з вуст першої вчительки Тетяни Олександрівни Ріг та класного керівника Григорія Володимировича Касяна, а від імені батьків усіх дітей поздоровила Надія Володимирівна Нікуліна.

 

Сюрпризом для всіх став виступ дитячого інструментального ансамблю «Глорія», що діє при Гупалівському СБК. Сусіди теж приїхали на випускний вечір привітати нехворощан і подарувати кілька музичних творів.

 

Потім випускники запросили до танцю своїх наставників, які терпляче вели їх до цього дня, віддаючи знання і досвід, готуючи до дорослого життя. За руку вивели на просторий майданчик і батьків – найдорожчих людей, які щиро радіють за дорослих синів і доньок, водночас перебуваючи у відчуттях тривоги, адже скільки ще всіляких випробувань у них попереду!

 

Останнім акордом урочистої частини став традиційний вальс випускників, який завершився гучними аплодисментами присутніх та дружніми вигуками: «В добру путь!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь