Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

В Маячківському будинку культури 17 червня пройшов благодійний концерт з метою збору коштів для допомоги ЗСУ.

Дата: 18.06.2023 22:42
Кількість переглядів: 59

Фото без опису«Слава Україні – Героям слава!». Під такою назвою в Маячківському будинку культури 17 червня пройшов благодійний концерт з метою збору коштів для допомоги ЗСУ. Вітаючи глядачів, ведуча Анастасія Жорняк запросила вшанувати пам’ять загиблих земляків хвилиною мовчання.

 

Концерт відкрив ансамбль барабанщиків «Ліра», що діє при місцевій школі під керівництвом Сергія Романченка. Далі були виступи місцевого ансамблю «Маків цвіт» і дитячого танцювального гурту «Волошки», дуету у складі нехворощан Владислава Діденка та Миколи Середи.

 

Основною програмою був виступ духового оркестру з Нехворощі «Відродження». П’ятнадцять номерів подарували оркестранти маячківцям, у тім числі з піснями, які в супроводі духовиків виконав Олександр Барановський.

 

З вітальними словами звернулися від свого імені та від імені голови громади Віктора Дубовича його заступниці Зоя Короленко та Іванна Полухіна, а також директорка БК Людмила Лебедин. А наприкінці концерту вони подякували учасникам художньої самодіяльності за чудову програму, за гарно прикрашену сцену і за те, що в такий непростий час знаходять можливості дарувати землякам радість, одночасно згуртовуючи на підтримку захисників. «Бо нині в кожного свій фронт: хтось волонтерить, хтось розвиває бізнес і допомагає грішми, продуктами та засобами гігієни, а хтось дарує землякам своє мистецтво. І теж, як бачимо, не просто так, заради розваги, а з метою підтримати українських воїнів. Так і повинно бути, щоб наблизити Перемогу!» – говорилося зі сцени.

 

Цього разу результатом зустрічі з музичним мистецтвом стали 7 тис. 157 гривень, зібраних учасниками концерту. Такий результат оголосила голова лічильної комісії Галина Козуб. «Українці завжди були згуртованими навколо спільної біди, це одна з визначальних рис нашого народу. Тож не росіяни одягали на нас вишиванку, не їм її з нас і знімати!» – зазначила Галина Олександрівна під гучні оплески присутніх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь