Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Одне дивує: яка мотивація була в істоти, коли вона заходилася трощити ліхтарі?

Дата: 19.06.2023 18:50
Кількість переглядів: 75

Фото без описуЛіто, квіти, краса… Її щодня підтримують працівники благоустрою, іноді їм на допомогу виходять працівники комунальних закладів. Недарма ж закладали ці квітники – щоб радували і місцевих, і приїжджих, щоб люди казали: гарні села у Нехворощанській громаді! А в гарних селах і люди гарні живуть, працьовиті, здатні дбати не тільки про власне подвір’я, а й про прилеглу територію, про громадські місця. Бо якщо ти патріот свого села, то берегтимеш той комфорт, який створюється руками односельців – для всіх загалом, і для кожного зокрема. Хіба не так?

 

Перегорніть ці фото далі, і ви побачите, що – не так! Є з-поміж нас і, з дозволу сказати, людці, які здатні тільки шкодити після себе. Де вже тут патріотизм шукати?

 

Ми розуміємо: треба ставити камери відеоспостереження, треба хапати за руку й карати таких недоумків, але якщо в людини немає совісті, то хіба перевиховаєш її репресивними методами? Якщо батьки змалечку не втокмачили в голову, що так діяти не слід, то громадськість навряд чи переконає у протилежному.

 

Одне дивує: яка мотивація була в істоти, коли вона заходилася трощити ліхтарі? Похизуватися перед друзями сумнівним геройством? Але ж робила це нишком, вночі, щоб ніхто не запримітив, то про яке геройство мова? Прагнула ницість свою і злодійкуватість показати? О, це їй вдалося!

 

Жаль, що серед нас живуть такі гидоти…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь