Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

За свою роботу «Лисички» Соня отримала 97 балів із 100 можливих!

Дата: 28.06.2023 11:46
Кількість переглядів: 57

Фото без описуРаніше ми вже повідомляли, що учениця Нехворощанського ліцею, вихованка гуртка «Забава» Будинку дитячої та юнацької творчості Софія Михайлина здобула перемогу в міжнародному конкурсі «Париж: таланти Європи». За свою роботу «Лисички» Соня отримала 97 балів із 100 можливих! Відтак нагороджена Дипломом за почесне I місце у номінації «художня кераміка, вікова категорія 7-12 років». Крім того, ім’я Софії додане до продюсерського каталогу «Алея талантів України» та до рейтингового каталогу «Алея Зірок України», а також її творча робота зберігатиметься у Національному творчому Фонді.

 

І ось до Нехворощі надійшли Диплом і пам’ятна медаль, тож сьогодні переможницю запросили до БДЮТ, де його директорка Тетяна Лещенко вручила Софійці заслужені нагороди та подякувала керівниці гуртка Олені Іопі за високі досягнення у роботі з дітьми. Адже вихованці Олени Миколаївни постійно здобувають призові місця в різних конкурсах, що допомагає високо тримати престижний рівень нашого закладу позашкільної освіти. Отож перемога Софійки Михайлини – це водночас і перемога її наставниці, яка теж одержала сертифікат і Подяку від організаторів конкурсу.
Приємно, що діти у нашій громаді мають можливість творчо розвиватися, відвідувати гуртки, розкривати свої таланти. Хай подібних перемог буде у них якомога більше!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь