Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Щастя вам і процвітання, дорогі нехворощанські медики!

Дата: 27.07.2023 12:03
Кількість переглядів: 42

Фото без описуШановні лікарі, медичні сестри та всі без виключення працівники системи охорони здоров’я Нехворощанської громади!

 

День медичного працівника посідає особливе місце серед професійних свят. Для суспільства та країни – це можливість звернути увагу на галузь та фахівців, котрі віддають цій роботі час, знання й особисту енергію. І ще один привід висловити слова вдячності та глибокої поваги тим, хто присвятив себе боротьбі за якісне, повноцінне життя і здоров’я наших дітей, батьків, кожного жителя Нехворощанщини і навіть мешканців багатьох навколишніх сіл.

 

Медик – не просто професія, а поклик, місія, благородство та цінність якої важко переоцінити. Вона вимагає найвищого професіоналізму, глибоких знань, мужності та повної віддачі. Не зважаючи на настрій, власне самопочуття та життєві турботи, ви завжди самовіддано допомагаєте людям. Одужання, повернення здоров’я, словом, все те, що інші назвуть дивом, ви творите щодня, щохвилини.

 

Тож дякую вам за вашу складну і благородну працю, за витримку і вміння чесно служити обраній справі! Сердечно бажаю вам та вашим родинам благополуччя, миру, міцного здоров’я та невичерпної енергії! Нехай кожен день додає життєвих сил, оптимізму та наснаги для реалізації найсміливіших професійних планів і задумів!
Щастя вам і процвітання, дорогі нехворощанські медики!

 

З повагою – народний депутат України
Костянтин КАСАЙ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь