Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

На чудовий концерт зібрали сьогодні учасники художньої самодіяльності Нехворощанського БК медиків Нехворощанщини.

Дата: 27.07.2023 21:30
Кількість переглядів: 58

Фото без описуНа чудовий концерт зібрали сьогодні учасники художньої самодіяльності Нехворощанського БК медиків Нехворощанщини. Прибули колективи закладів охорони здоров’я і ветерани галузі, а вітати їх прийшли голова громади Віктор Дубович із заступницями Ольгою Хоменко та Зоєю Короленко.

 

«Бережіть здоров’я не тільки своїх пацієнтів, а й своє особисте, – бажав присутнім Віктор Олександрович. – Немає жодної людини в наших селах, яка б не зверталася до вас за допомогою. Зараз ми маємо свій Центр ПМСД, який прагнемо розвивати у матеріальному плані, вже відкрили в ньому лабораторію, є чимало інших задумів на майбутнє, які поступово будемо втілювати. Бо наше завдання – зробити місцеву медицину доступною і якісною. Тож хай Бог допомагає кожному з вас і в особистому житті, і в роботі, щоб радісно працювалося!».

 

Користуючись нагодою, В.Дубович вручив Подяки «за відданість обраній справі та з нагоди професійного свята» Нехворощанській бригаді екстреної медичної допомоги, сім’ї стоматологів Заікіних – Михайлу та Альоні, сестрі медичній Нехворощанської амбулаторії Ользі Попович, фельдшеру Маячківської амбулаторії Сергію Куценку, молодшій медсестрі Соколовобалківської амбулаторії Наталії Маслак.

 

Щиро, навіть зі сльозами на очах говорила про важливу й відповідальну професію медиків директорка Центру ПМСД Інна Коба. Зичила колегам витримки, наполегливості, довголіття, вдячних пацієнтів.

 

«Коли усі янголи полягали спати,
Найкращі з них спустилися в імлі,
І, обернувши крила на халати,
Залишились вічно на Землі…» –
зверталася Інна Олександрівна до колег. Дякувала за високу професійність, і від себе також вручила Подяки сімейним лікаркам Нехворощанської амбулаторії Наталії Козці, Ользі Шевченко і Наталії Федоренко, лікарці з величезним практичним стажем Ганні Малохатько, а також колективам сільських медзакладів.
Ведучі заходу Ірина Дяченко та Оксана Войко запросили до слова і лікаря бригади невідкладної допомоги, ветерана медичної справи Олексія Кулія. На свято він прийшов з онуком, який не хотів відпускати дідуся на сцену, тож вийшли вони удвох. «У мене на руках – майбутнє України» – пожартував Олексій Петрович під гучні аплодисменти. Найперше попросив згадати тих колег, які давно відійшли за Межу Вічності, але нехворощани пам’ятають їх: це Маргарита Скакун, Валентин Ракіцький, Валентина Костянецька, Володимир Стрілець, Григорій Туткевич і багато-багато інших лікарів та медиків молодшого персоналу, які стояли на сторожі людського здоров’я упродовж 164-х років існування лікарні у Нехворощі. О.Кулій попросив вшанувати їх хвилиною мовчання…

 

А присутнім ветеранам юні артисти піднесли від імені адміністрації ЦПМСД маленькі подарунки – на знак шани і вдячності. Показавши цим, що у нашій громаді пам’ятають усіх людей, які з честю носили і дотепер носять білосніжні халати.

 

Наостанок усі присутні медики та керівники громади сфотографувалися на згадку про відзначення професійного свята у 2023 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь